Happy dog sitting outside in the grass

Välkommen till VetFamily

Unikt samarbete för fristående djursjukhus och djurkliniker

Bli medlem

Unikt samarbete

Våra medlemmar har ett stort antal fördelar

VetFamily är ett unikt samarbete för fristående djurkliniker och djursjukhus. Genom att arbeta tillsammans får VetFamilymedlemmar tillgång till ett brett utbud av fördelar som förbättrar lönsamheten på kliniken, minskar det administrativa arbetet och ökar tiden du kan spendera med djuren.

Mer information

Vad våra medlemmar tycker

Cecilia Abelson

VD - Norra Djurakuten

Att vara medlem i VetFamily känns självklart för oss. Att få hjälp och stöd av proffsig/lyhörd personal vad det gäller framförallt inköp som besparar oss en massa tid och administration. Att ha möjlighet att ta del i olika utbildningar stärker oss "små" i branschen att vara fortsatt konkurrenskraftiga.

Att man själv kan ta ställning till vilka av avtalen man önskar att nyttja i hela deras utbud är också en stor frihet.

Birgitta Sjölin

VD - Hälsinge Smådjursklinik

Att vara medlem i VetFamily sparar både tid och pengar då de sköter förhandlingen med olika leverantörer. De ordnar träffar med bra föredrag och möjlighet till att nätverka med både kollegor och leverantörer. Dessutom är de väldigt måna om få ta del av medlemsföretagens behov och önskemål.

Anita Nyman

VD - Årstakliniken

Slipper förhandla avtal med leverantörer på egen hand. Möjlighet till att utbyta erfarenheter med andra kliniker (under trevliga former). Större möjlighet att ställa krav på leverantörer iom att vi är många medlemmar. Hjälp att utvärdera olika lösningar, t.ex. journalsystem..

Populära tjänster

Icon

Inköp

Tillsammans är vi starka, genom att vara medlem i VetFamily får du många inköpsfördelar- bättre priser och bättre service utan att behöva lägg tid på att själv förhandla.

Gemenskap och kunskapsdelning

Träffa och byt erfarenheter med dina kollegor – genom medlemsmöten och vår digitala portal får du tillgång till kunskap och andra erfarenheter som hjälper dig att utveckla din klinik.

Woman walking with several dogs

Har du många saker att hantera men begränsat med tid – låt oss hjälpa dig

Kontakta oss