Vanliga frågor

Hur används varumärket VetFamily?

VetFamily är inte ett varumärke som används av kliniker eller mot djurägare. Informationen om en klinik är medlem eller inte är inte offentlig.

Vem kan gå med?

VetFamily är öppen för alla veterinärkliniker och djursjukhus. Vårt mål är att hjälpa fristående kliniker att förbättra sin verksamhet och göra det ännu mer attraktivt och roligt att vara en klinikägare.

När jag går med, är jag skyldig att köpa via VetFamily-avtal?

Nej - som medlem bestämmer du själv vilka av våra avtal du vill använda. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga erbjudanden, från de bästa tillgängliga leverantörerna. Vi utvärderar och arbetar kontinuerligt tillsammans med våra utvalda partners för att säkerställa bästa möjliga servicekvalitet.

Vilka är mina potentiella besparingar som medlem i VetFamily?

Om du drar nytta av alla våra fördelaktiga avtal kommer du att göra betydande kostnadsbesparingar, men du sparar också tid och får tillgång till andra värdeskapande tjänster

Hur mycket kostar det att bli medlem?

Som ny medlem betalar du en entréavgift på 7500 kr och sedan en årsavgift på 2900 kr

Hur blir jag medlem?

Om du är intresserad, vänligen kontakta oss. Vi kommer att gå igenom VetFamily-erbjudandet med dig och förklara fördelarna, om du gillar det kan du gå med och dra nytta av våra fördelar samma dag.

Vad händer om jag lämnar?

Ingenting, men du har inte längre tillgång till VetFamily-rabatter, tjänster och villkor från våra leverantörer.

Vad betyder det att ha tillgång till VetFamilys tjänster och leverantörsvillkor?

Det är alltid upp till dig om du vill köpa produkter och tjänster genom våra utvalda partners. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga erbjudanden, från de bästa leverantörerna. Vi utvärderar och arbetar kontinuerligt tillsammans med våra utvalda partners för att säkerställa bästa möjliga servicekvalitet.

För mig är det viktigt att vara fristående och kunna bestämma själv - kommer samarbetet med VetFamily att begränsa mig och min klinik?

Nej. Hela idén med VetFamily är att du förblir fristående men ändå får tillgång till fördelarna med att vara en stor grupp.

Kommer jag som medlemsklinik att kunna påverka utvecklingen av VetFamily?

Absolut, vi är alltid öppna för nya idéer och vill ha din feedback på hur vi bäst kan hjälpa dig. Varje år väljer vi också ett "medlemsråd" med personer från VetFamilys medlemskliniker. Medlemsrådet möts regelbundet med VetFamilys ledning och avsikten är att samla synpunkter och önskemål från klinikerna och se till att vårt erbjudande utvecklas i linje med klinikens behov och förväntningar.

Person holding a grey cat

Intresserad av att bli medlem?

Kontakta oss