Happy dog outside

Om VetFamily

Ledande organisation för fristående veterinärkliniker

Ett medlemskap - flera fördelar

Green symbol with percentage symbol and a hand holding a cat

Bättre lönsamhet

Bättre inköpsvillkor och våra värdeskapande lösningar hjälper din klinik att förbättra lönsamheten.

Green symbol with portfolio

Administrativ hjälp

Vi tillhandahåller verktygen och supporten så att du kan utveckla ditt företag. Du får tillgång till support inom HR, IT, ekonomi, administration, klinikhantering, inköp och mer.

Green symbol with cap

Kompetens- och kunskapsdelning

Genom VetFamily och våra partners får du tillgång till kunskap och erfarenhet inom alla relevanta områden. Vi ordnar också medlemsmöten med möjlighet att utbyta erfarenheter och lära av varandra.

Green symbol with clock

Tidssparande

Vi tar ansvar för årliga leverantörsförhandlingar och tillhandahåller tjänster som hjälper dig att spara tid och låter dig koncentrera dig på att ge dina patienter bästa möjliga vård.

Green symbol with cog wheels

Kvalitetsförbättring

Med bättre lönsamhet och förenklad klinikhantering får du tid och resurser att investera i kvalitet - genom modern utrustning och förbättrade processer. Hör av dig till oss så stöttar vi dig gärna.

Green symbol with megaphone

Gemenskap

Tillsammans är vi starka - genom att arbeta tillsammans skapar vi en starkare position och en tydligare röst. Vi tillåter dig som en fristående klinik att tävla på samma eller bättre villkor som större djursjukhus och företag.

Two people helping another person climb a cliff

Vi hjälper kliniker att förbättras idag och vara redo för morgondagen

Vårt team

Porträttbild kvinna

Karin Ronander

VD

karin.ronander@vetfamily.se
070-496 71 17

Karin har många års erfarenhet av verksamhetsutveckling och ledarskap från både djursjukvården och humansjukvården. Hon har bland annat arbetat som chef och ledare på akutkliniken på Capio S:t Görans sjukhus samt som Verksamhetsområdeschef för AniCuras djursjukhus och djurkliniker i Stockholm. Hon drivs av att utveckla verksamheter tillsammans med sina medarbetare.

Porträttbild kvinna

Sofia Sörenfors

Member Manager

sofia.sorenfors@vetfamily.se
073-618 41 10

Sofia har arbetat på VetFamily sedan 2015 och ansvarar för rekrytering av medlemmar samt kontakt med medlemmar och leverantörer.

Porträttbild kvinna

Ulrika Håkansson

VetPlan Manager

ulrika.hakansson@vetfamily.se
070-334 45 65

Ulrika kommer senast ifrån Anicura Djursjukhuset i Jönköping. Hon har flera års erfarenhet av att jobba inom djursjukvård samt har föreläst och undervisat inom röntgenkunskap och rehabilitering för hund.

Josefine Bergkvist

VetBusiness Manager

josefine.bergkvist@vetfamily.com
079-074 47 66

Josefine har arbetat på VetFamily sedan början av 2021 och fokuserar primärt på att utveckla tjänster som hjälper klinikerna i deras vardag. Hon har en bakgrund inom ekonomi med specialisering marknadsföring och ledarskap.

Bakgrund

Ett nätverk för fristående kliniker

VetFamily skapades år 2000 i Danmark för fristående kliniker för att få gemensamma upphandlingsbesparingar och som en plattform för att bedriva gemensamma aktiviteter som kunskapsdelning, utbildning och marknadsföring

VetFamily lanserades därefter i Sverige (2014), Norge (2015), Tyskland (2017), Nederländerna (2017) och Frankrike (2019). Under kvartal 1 2020 lanserades VetFamily i Kina och Spanien.

VetPlan, VetFamilys plan för förebyggande vård, lanserades först 2016 i Danmark och har sedan lanserats i Sverige, Norge och Nederländerna.

A pin that is fastened to a paper with years in a list